201224 We Constructions berättelse på Facebook om Svävaren

(Alla bilder och all text kommer från We Constructions Facebook-sida)


201224
Brf Svävaren – Simrishamn

Idag på julafton lanserar vi We Constructions nästa projekt som kommer att bli Simrishamns nya land- och vattenmärke!

Ett exceptionellt Österlenboende där stora privata terrasser klättrar i kapp med havsutsikten över ett djupblått Östersjöhav. En del av Sydeuropa som kommer till Simrishamn! Där skandinavisk stilrenhet, ett modern bekvämt boende, stora glaspartier och generösa terrasser som möjliggör en aktiv livsstil som på bästa sätt tar tillvara på en fusion av favörer i Österlens vackra landskap. Utsikt över hav och hamn ständigt närvarande med ett fredat strand-naturområde i förgrunden. Bostäder om 56-122 kvm, alla med enastående utemiljö med stora terrasser eller privat trädgård. Anmäl dig för att inte missa den kommande säljstarten!

Med detta vill vi önska en riktigt God Jul!

  · 

Brf Svävaren – Simrishamn
210301

Arbetet fortsätter med Simrishamns nya land och vattenmärke.

Stommen har gåtts igenom konstruktivt, fasaden har fått sina slutgiltiga justeringar, planlösningarna har gåtts igenom i minsta detalj.

Just nu fortsätter arbetet med att förbereda renderingar, bygglov utformas och projektering av vissa detaljfrågor pågår.

Idag bjuder vi på två smakprov i råformat från arbetet med att ta fram renderingarna för projektet.

Vi ser fram emot att snart kunna presentera hela projektet i detalj.

Glöm inte att anmäla ert intresse till emelie.henriksson@vaningen.se inför den kommande säljstarten.


Brf Svävaren – Simrishamn
210310

Idag har vi fått utkast på renderingarna för Simrishamns nya land och vattenmärke. Att projektet, som vi nu arbetat länge med, börjar visualiseras är en spännande process. Det ska tilläggas att en hel del justeringar kvarstår på renderingarna med allt från sedum till smådetaljer.

Renderingarna är en stor hjälp för oss i detta slutskede av utvecklingsfasen av projektet för att säkerställa allt från färger, harmoni till detaljer osv. Allt för att slutligen komma fram till ett boende som är genomarbetat i minsta detalj.

Vårt arbete är nu fortsatt intensivt för att kunna presentera ett komplett säljmaterial i slutet av mars till intressenter.

Glöm inte att anmäla ert intresse till emelie.henriksson@vaningen.se inför den kommande säljstarten.

Brf Svävaren – Simrishamn
210409

Idag presenterar vi ett komplett säljmaterial för Simrishamns nya land- och vattenmärke.

Ett exceptionellt Österlenboende där stora privata terrasser klättrar ikapp med havsutsikten över ett djupblått Östersjöhav. En del av Sydeuropa som kommer till Simrishamn! Där skandinavisk stilrenhet, ett modernt bekvämt boende, stora glaspartier och generösa terrasser möjliggör en aktiv livsstil som tar tillvara på favörerna i Österlens vackra landskap. Utsikt över hav och hamn med ett fredat naturområde hela vägen ner till havet i förgrunden. Bostäder om 62-136 kvm, alla med enastående utemiljö med antingen stora terrasser eller en privat trädgård. Pris från 2.045.000 :- för 76 kvm.

Följ länk i bio för att se mer på vår hemsida och för att anmäla ditt intresse för projektet. Vid intresseanmälan kommer ni bli kontaktad av vår mäklare Emelie Henriksson på Våningen & Villan.


210526
En kommun och en stadsdel vi är mycket stolta i att få vara med och utveckla.

Posted @withregram • @simrishamnskommun 🏗 En ny stadsdel växer fram! 🚧

🌟 Vi är väldigt glada och stolta över allt som ska hända söder om Simrishamns station. Där skapas nämligen nu vår nya stadsdel Skansen. Vi är i full gång med etapp två – och nu kommer många kreativa planer bli verklighet. Det kommer byggas nya padelbanor, 120 nya bostäder, gångstråk, grönområden och torg. 🏡🎾

Skansen kommer bli ett område för alla:

💬 ”Att skapa en ny stadsdel är ett långsiktigt projekt. Skansen är ett stort område, en fjärdedel av Simrishamns tätort. Redan när vi startade planeringsarbetet för Skansen 2014 såg vi stora möjligheter med området. Läget är unikt: nära havet, stadskärnan, stationen och Österlens fantastiska naturupplevelser”, säger vår stadsarkitekt Anna Eliasson.

ℹ️ Det är byggföretaget @we.construction som står för bostadsrätterna. Dessa byggs i skandinavisk stil med stor privat terrass eller privat trädgård med utsikt över havet och det österlenska landskapet. 🌅


211123

I Brf. Svävaren i Simrishamn har första spadtaget tagits på plats och utöver denna historiska händelse har bygglov och startbesked för mark- och grundläggning erhållits. Matjorden har nyss schaktats av och det underliggande berget har mätts in. Detta som en förberedelse inför det sprängningsarbete som behöver ske på vissa bergryggar på fastigheten.

I övrigt går projekteringen in i sitt slutskede där bygghandlingar tas fram för A, K och installatörer. I vecka 14 kommer de första delarna av stommen att levereras och sedan monteras på plats.

Det känns fantastiskt inspirerande att förverkliga detta drömboende och mer information hittas på hemsidan🙏🏽

220125

I Simrishamn är byggarbetet nu i full gång. Svävaren är verkligen ett exceptionellt boende med stora terrasser och förtjusande havsutsikt. We Construction bygger här 34 bostäder som alla är förärade med enastående närhet till natur.

Skansen är för övrigt en helt ny stadsdel i Simrishamn och det är i detta område som Svävaren nu förverkligas. Utöver vårt projekt ska det byggas grönområden, gator, mötesplatser samt gång- och cykelstråk.

220622

Vackra drönarbilder över BRF Svävaren, ett boende som verkligen är utöver det vanliga.

I natursköna Simrishamn har stomresningen nu kommit en bra bit på vägen och vi på We Construction ser mycket fram emot att realisera detta livsstilsboende på Österlen.


220707

🌊 Utsikten över Östersjön från ”Svävaren”, vårt bostadsprojekt i Simrishamn, är verkligen enastående. Detta livsstilsboende på Österlen kommer verkligen att bli något utöver det vanliga.

220916

Vi avrundar den här arbetsveckan med ett gäng ljuvliga drönarbilder över Brf Svävaren i Simrishamn.

Projektet med detta exceptionella boende fortlöper enligt plan och mer information hittas som brukligt på we.se.

Trevlig helg, alla!

No photo description available.


221210

🌊 Vi avrundar arbetsveckan med en liten uppdatering från Brf Svävaren i Simrishamn.Arbetet fortlöper enligt plan och mer om detta exceptionella boende på Österlen finns på we.se

230113

👋 Vi på We Construction börjar nu bli varma i 2023-kläderna och vi ser fram emot att hugga tänderna i ett händelserikt år. Vi inleder med en uppdatering från Brf Svävaren i Simrishamn. På Österlen fortlöper arbetet enligt plan och i sagolik miljö realiseras ett regelrätt drömboende.

230127

I vackra Simrishamn fortsätter arbetet med BRF Svävaren i obruten takt. Nu kan vi bjuda på de första interiöra bilderna från detta drömboende på Österlen.

230414

👋 Brf Svävaren i Simrishamn närmar sig första överlämningen. Besiktningarna är nu påbörjade och det sista utvändiga arbetet ska slutföras.

Detta nya land- och vattenmärke på Österlen är verkligen ett exceptionellt boende och vi är alla nyfikna på att ta del av slutprodukten.


230324

👋 Vi avslutar arbetsveckan med ett gäng interiöra bilder från Brf Svävaren, vårt projekt i Simrishamn. Vi närmar oss första överlämningen och kan konstatera att utsikten från bostäderna är alldeles bedårande.

Eller hur?


230414

😃 Nu välkomnar vi de första bostadsgästerna in till Brf Svävaren i Simrishamn och vi på We Construction är väldigt stolta över detta exceptionella boende. Tid och omsorg har lagts bakom varje detalj och slutprodukten motsvarar verkligen våra högt ställda förväntningar.

Det är i den främre huskroppen som det nu flyttas in, den bakre står klar senare i sommar, och att samtliga bostäder är sålda gör oss lika glada som stolta.

Husen ligger i nya Skansenområdet och många av bostäderna har en minst sagt spektakulär utsikt som sträcker sig från Åhus i norr till Bornholm i söder.

Vi hoppas att alla som nu flyttar in kommer trivas i sitt nya boende.


230426

Under arbetet med Brf Svävaren i Simrishamn har vi på We Construction investerat både tid och stor omsorg i varje enskild detalj av projektet. Allt för att skapa en helhetsupplevelse som harmonierar med den vackra omgivningen.

No photo description available.

230504


☀️🌊 Med utsikt hela vägen till Bornholm söderut och upp till Stenshuvud i nordlig riktning är Brf Svävaren i Simrishamn verkligen ett extraordinärt boende.

Hela Österlen har en sydeuropeisk atmosfär över sig och vi förstår varför så många vallfärdar hit varje vår och sommar.

230801

😃🌊 Nu välkomnar vi bostadsgästerna in till den bakre och större huskroppen av Brf Svävaren i Simrishamn och vi på We Construction är väldigt stolta över detta exceptionella boende. Tid och omsorg har lagts bakom varje detalj och slutprodukten motsvarar verkligen våra högt ställda förväntningar. Att samtliga bostäder är sålda gör oss lika glada som stolta.

Husen ligger i nya Skansenområdet och många av bostäderna har en minst sagt spektakulär utsikt som sträcker sig från Åhus i norr till Bornholm i söder.



231230

🍾😃 Vi avslutar året med en bild på den spektakulära utsikten i Simrishamn, där Brf Svävaren färdigställdes under sensommaren.

Med det vill vi på We Construction tacka alla vi haft att göra med under året.

Ha nu en riktigt fin avslutning på 2023 så ses vi på andra sidan årskiftet.